Frans-Bauer blij met haartransplantatie
September 27, 2018

Welke BN'ers gingen u voor?

Hair Science Institute (HSI), bedenker en patenthouder van de wetenschappelijk erkende HaarStamcelTechniek, is al meer dan vijfentwintig jaar expert op het gebied van haartransplantaties. Wereldwijd voerde HSI al duizenden succesvolle haartransplantaties uit. Klanten zijn onder andere sjeiks, politici, presentators Peter van der Vorst en Carlo Boszhard, voetballer Wesley Sneijder en vele andere sterren. Hieronder een paar BN’ers die open zijn over hun haartransplantatie en ervaringen bij HSI.

Gerard Joling’s haartransplantatie

Gerard Joling is twee keer bij Hair Science Institute behandeld: “Een haartransplantatie, tja, ik heb dat eerst laten doen met de strip-methode, ook wel FUT-methode genoemd. Ze halen een complete strip huid met haar weg op je achterhoofd, een uiterst pijnlijke operatie. En het duurde bij mij meer dan een jaar voordat het gevoel daar terug was. En ik heb nu een enorm lelijk litteken over de breedte van mijn achterhoofd. Mijn kapster maakte me attent op het bestaan van de HaarStamcelTransplantatie van Hair Science Institute.
Ik ben er meteen heen gegaan voor een vrijblijvend advies. Wat voor mij belangrijk was: de behandeling is volledig pijnloos. Én geen littekens. De eerste behandeling heb ik gedaan aan de voorkant in 2009 en een tweede behandeling aan mijn kruin in 2011. Of je nu jong of ouder bent – wees nou eerlijk – niemand vindt het toch leuk om kaal te worden?”

Gerard Joling harttransplantatie Hair Science Institute

Gerard Joling harttransplantatie Hair Science Institute

Jan de Hoop’s haartransplantatie

RTL-ontbijtnieuwslezer Jan De Hoop (61) liet zijn inhammen bijwerken bij Hair Science Institute. Al een tijdje deelt De Hoop zijn privéleven via zijn vlog ‘Hoop gedoe’ en zo nam hij ook zijn camera mee naar Hair Science Institute Maastricht. In de vlog vertelt De Hoop openhartig over de haartransplantatie, bespreekt hij de behandeling met wetenschapper en arts Drs. Coen Gho en filmt hij het verloop van de behandeling. Trots laat hij het resultaat zien. De dag na de behandeling bezoekt De Hoop tevreden zijn kapper en zet hij zijn vakantie voort.

Bekijk hier het filmpje van Jan de Hoop

Frans Bauer´s haartransplantatie

Nóg een BN’er die recent in Maastricht bij Hair Science Institute is behandeld, is Frans Bauer. Afgelopen zomer onderging de sympathieke volkszanger een haartransplantatie bij Hair Science Institute waar hij en zijn vrouw Mariska op Instagram geen geheim van maakten. “Franske gaat lekker optreden en vanaf vandaag weer zonder hoedje!!! Joehaaaaa!!!!”, schrijft hij vrolijk bij de foto waarop hij zijn nieuwe lokken showt.” Op Instagram plaatste hij afgelopen week een foto met zijn nieuwe haardos waar hij kon rekenen op veel positieve reacties.

Bekijk hier de Instagrampost van Frans Bauer

 

Frans Bauer voor zijn haartransplantatie bij Hair Science Maastricht

Frans Bauer voor zijn haartransplantatie bij Hair Science Maastricht

Ook kennismaken met Hair Science Institute?

Dat kan heel makkelijk en vrijblijvend. We hebben consultatiepunten in onder meer Amsterdam en Maastricht. Tijdens het consult wordt uitgebreid ingegaan op uw persoonlijke situatie, het gewenste resultaat en de kosten. Verder krijgt u informatie over de techniek en persoonlijk advies en is er alle ruimte om vragen te stellen. Op basis hiervan wordt een individueel behandelplan opgesteld.

 

Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult met een van onze artsen