Balie hasci Maastricht met tv
April 4, 2013

Nieuwe kliniek van Hair Science Institute Maastricht feestelijk geopend!

Op vrijdagavond 4 oktober 2013 is de gloednieuwe kliniek van Hair Science Institute Maastricht geopend. De hypermoderne, ondergrondse faciliteiten zijn gesitueerd in het eeuwenoude complex ‘De Wittevrouwenhof’. Zij zullen onderdak bieden aan zowel het behandelcentrum als de Research- & Developmentafdeling.

Ook de door Hair Science Institute (HSI) opgerichte Hair Science Academy zal hier gehuisvest worden. Management en backoffice blijven gebruik maken van de oorspronkelijke huisvesting in het Landhuis van De Wittevrouwenhof.

Tijdens de opening konden de meer dan 300 gasten uit binnen- en buitenland de nieuwe kliniek verkennen. Het feest werd luister bijgezet door BN’ers en coryfeeën die zich al dan niet recent hebben laten behandelen bij HSI. Zo speelde een welbespraakte Dean Saunders voor ceremoniemeester en gaf mental coach en inspirator Emile Ratelband – Mr. ‘Tjakka!’ – inspirerende en aan nieuw haar gerelateerde peptalks ten gehore.
Bijzondere muzikale bijdragen werden gegeven door Belle Perez, Glennis Grace en Dean Saunders.

Behalve voor amusement was er ook ruime aandacht voor serieuzere zaken. Zo maakt HSI de oprichting bekend van de Scarabee Health Foundation. Deze stichting gaat zich sterk maken voor fondswerving waardoor o.a. slachtoffers van brandwonden hersteloperaties kunnen laten uitvoeren.

In een volgend artikel kunt u meer lezen over de stichting.