Hasci bij city polo Maastricht
February 24, 2014

Hair Science Institute sponsort TEFAF en City Polo Maastricht

Maastricht, thuishaven van Hair Science Institute, is waarschijnlijk Nederlands oudste stad. Toch is zij, ondanks haar eerbiedwaardige leeftijd, zeer toekomstgericht. Destijds alle reden dus voor Hair Science InstituteĀ om hier haar hoofdkantoor met ultramoderne kliniek te vestigen.

Exponenten van het moderne Maastricht zijn tal van beroemde evenementen zoals de TEFAF en, sinds kort, City Polo Maastricht. Dat laatste driedaagse evenement wordt tijdens het laatste TEFAF-weekend gehouden in het hart van de stad: op het Vrijthof. Doel is om zoveel mogelijk gasten te verleiden om kennis te komen maken met al het goede dat Maastricht te bieden heeft. Als Maastrichtse onderneming steunt Hair Science Institute graag dit initiatief.

Als TEFAF-sponsor steunde Hair Science Institute de shuttle-service van en naar de TEFAF vanuit vele hotels in de stad. Als City Polo-sponsor voorzag Hair Science Institute o.a. een poloteam van sporttenues.

Gevraagd naar de reden waarom Hair Science Institute TEFAF en City Polo sponsorde antwoordde dr. Coen Gho in een interview tijdens TEFAF dat beide events internationaal en uniek zijn. Daarmee was de link gelegd, want Hair Science Institute en haar gepatenteerde techniek zijn net zo uniek en internationaal. Kennis, Kunst en Kwaliteit: drie kenmerken van Maastricht die door Hair Science Institute van harte gepromoot worden.

Klik hier om naar een videoverslag van zowel TEFAF als City Polo.