beste haartransplantatie Kliniek Maastricht
September 29, 2011

Gert-Jan Theunisse maakt een come back!

Hij behoort tot de coryfeeën waar wielrijdend Nederland trots op is: Gert-Jan Theunisse. Sinds Gert-Jan heeft geen andere Nederlander ooit nog als bergkoning in de Tour de Françe met de bolletjestrui om de schouders het podium in Parijs gehaald. Met zijn lange, wapperende manen was hij een opvallende verschijning in het peloton. Echter: natuurlijk haarverlies decimeerde Gert-Jans handelsmerk inmiddels zodanig dat hij besloot om daar iets aan te gaan doen.

De foto’s op zijn website laten het al zien: het is niet de langharige Gert-Jan Theunisse die we ons herinneren. Net als veel anderen besloot ook hij om zijn haren kort te scheren: liever geen haar dan te weinig haar! En klassieke behandelmethoden die littekens in het donorgebied veroorzaken waren geen optie. Maar toen hoorde hij van HaarStamcel Transplantatie.

Na overleg met arts drs. Kristel van Herwijnen van HSI werd geconcludeerd dat er meerdere behandelingen noodzakelijk zouden zijn om de gewenste hoeveelheid haar te creëren. Voor de eerste behandeling vloog Gert-Jan speciaal vanuit zijn huidige woonadres op Mallorca naar Maastricht. In onze kliniek aldaar vond op donderdag 29 september 2011 de eerste behandeling plaats. Hierbij werden er 1600 grafts getransplanteerd naar de haargrens/voorzijde van het hoofd. Een tweede behandeling zal na het herstel van het donorgebied plaatsvinden in de 2e helft van 2012. Hierbij zal het accent op de algemene haardichtheid gelegd worden.

 

Still going strong

Dat Gert-Jan met zijn kortgeschoren haren niet net als Samson zijn kracht is kwijtgeraakt laat hij nog steeds zien als coach/begeleider van zowel professionele als amateur-renners.

Dit is des te opmerkelijker gezien het feit dat Gert-Jan zelf een partiele dwarslaesie heeft.

Zo begeleidt hij een wielerteam dat bestaat uit Nederlandse prominenten waaronder Richard Krajicek, Ronald de Boer, Frits Barend en Bas Muijs.

Daarnaast organiseert en begeleidt hij trainingen op Mallorca. Deelnemers ondersteunen met hun deelname tegelijk het Fonds Gehandicapten Sport.

Kijk voor meer informatie over Gert-Jan en zijn activiteiten op zijn (Nederlandstalige) website. Hier kun je je ook opgeven om samen met hem te trainen: www.gertjantheunisseclassic.nl.