Haartransplantatie kliniek Maastricht balie met Binnentuin
October 7, 2013

22 kappers te gast bij kliniek Maastricht!

Maandag 7 oktober 2013 ontving kliniek Maastricht nu eens geen cliënten of patiënten maar collega-professionals: kappers. Doel van deze Kappersdag was om kappers uit de eerste hand kennis te laten maken met HSI en haar gepatenteerde techniek: HaarStamcel Transplantatie®.

Om een zo goed mogelijk beeld te geven van zowel het instituut als de techniek kregen de gasten een dagvullend programma aangeboden.

 

Presentatie instituut door Jos Dohmen, CEO

Jos Dohmen, Algemeen Directeur van HSI ontving de gasten met een presentatie over HSI. Hierin schetste hij niet alleen een actueel beeld van de klinieken, maar ook van de twee andere, gelijkwaardige afdelingen: Research & Development en de Hair Science Academy. HSI onderscheidt zich van andere klinieken door een eigen onderzoeksafdeling en door het feit dat het instituut geaccrediteerd is om medisch personeel op te leiden en te certificeren waar het HST betreft. Daarnaast werd men geïnformeerd over de verschillende samenwerkingsmogelijkheden.

 

Presentatie HST door drs. Coen Gho, CSO

Drs. Coen Gho gaf een gedetailleerde beschrijving van HaarStamcel Transplantatie®. Behalve voor de bekende kenmerken was er veel aandacht voor het donorgebied. Door letterlijk en figuurlijk in te zoomen op dit donorgebied toonde dr. Gho aan dat de claim met betrekking tot herstel en hergroei geheel terecht is.

 

Live HST-behandeling door drs. Kristel van Herwijnen

Voor het eerst konden kappers zelf een live HST-behandeling bijwonen en vragen stellen aan de arts en de cliënt. Dat laatste was extra interessant omdat het hier een collega-professional betrof: dhr. Raoul van Delden, kapper bij Guido Coiffures te Arnhem.

De reacties van de kappers waren dermate positief dat ‘De Kappersdag’ een vast onderdeel van HSI’s communicatie met deze professionals zal worden.